Estedore Beauty Palace Ümraniye

4.5
(11)

Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Atatürk, Alemdağ Cd No: 126 D:Kat: 1, Ümraniye – İstanbul

Telefon : 0850 811 5444

Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi Yol Tarifi

Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon, Cilt Bakımı ve Zayıflama Merkezi

Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi İstanbul ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Atatürk, Alemdağ Cd No: 126 D:Kat: 1, Ümraniye – İstanbul olan Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi, işletmesine 0850 811 5444 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Estedore Beauty Palace Ümraniye | Epilasyon Cilt Bakımı Ve Zayıflama Merkezi sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.5 / 5. Toplam Oy : 11

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Estedore Beauty Palace Ümraniye Yorumları

  1. Pandemi dolayısı ile bir süre devam edememiştim. Sonrasında düzenli olarak tekrar gitmeye başladım. Benimle ilgilenen Fatma hanım ve işlemimi gerçekleştiren Şule hanıma sonsuz teşekkürler. Estedore den çok memnunum herkese tavsiye ederim.

  2. Birkaç gün önce cilt bakımı yaptırdım. İlk seans olmasına ramen cildim parlıyor. Gayet ilgili, titiz ve özenli işlem yapıldı. Memnunum, tavsiye ederim ☺️

  3. 10 dakikalık epilasyon işlemim olduğu halde 1.30 saat sonra çıkabildim işlem öncesi ve sonrasında çok beklettiler ve daha kötüsü bana kayıt açılmadan işlem yapıldı daha sonra cilt hastalığım olduğunu söylediğimde yapamayız denildi (işlem yapıldıktan sonra), gitmeyin derim kendi iyiliğiniz için

  4. Almış olduğum hizmetler neticesinde görüş bildirmek gerekirse, firmanın kurumsal oluşu öncelikli olarak güven veriyor, yaklaşık 1 yıldır hizmet aldığım Estedore Güzellik Merkezi Ümraniye Şubesi gerek son teknoloji cihazlarıyla gerek hijyen ortamıyla, gerek ikramlarıyla, gerekse güler yüzlü personeliyle kaliteli bir hizmet veriyor, pandemi dolayısıyla girişte HES kodu kontrolleri ve personelin sürekli maskeli olmasıyla Covid19 tedbirlerine uygun hizmet veren firma işini titizlikle yapıyor, kısaca bahsetmek gerekirse Resepsiyonda Merve hanımın güleryüzlü karşılaması , Nermin hanımın seans görüşmelerinde ki ilgi ve alakası fiyat konusunda opsiyonel olmaları, Sema ve Şule hanımın işlemleri özenle gerçekleştirmesi, seans sonrasındaki gün telefon araması yapılarak memnuniyet görüşlerinin sorulması, bu firmadan hizmet almakta doğru bir karar verdiğini göstergelerinden bazıları olmuştur.Tüm firma çalışanlarına ilgi ve alakaları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Comments are closed.