Haarfreiheit Frankfurt

5
(17)

Haarfreiheit Frankfurt adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Saalgasse 8, Frankfurt am Main – Germany

Telefon : 069 87009790

Haarfreiheit Frankfurt Yol Tarifi

Haarfreiheit Frankfurt

Haarfreiheit Frankfurt Germany ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Saalgasse 8, Frankfurt am Main – Germany olan Haarfreiheit Frankfurt, işletmesine 069 87009790 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Haarfreiheit Frankfurt ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Haarfreiheit Frankfurt yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Haarfreiheit Frankfurt hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Haarfreiheit Frankfurt ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Haarfreiheit Frankfurt ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Haarfreiheit Frankfurt için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Haarfreiheit Frankfurt bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Haarfreiheit Frankfurt sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 5 / 5. Toplam Oy : 17

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Haarfreiheit Frankfurt Yorumları

  1. 3 seans yaptım ve en bariz farklılıkları gördüm. Saçlar çok daha yavaş uzuyor ve gerçekten ikna oldum. Kendiniz deneyin!

  2. Personel çok profesyonel ve cana yakındı. İlgilendiler, endişelerimi dinlediler ve uygun tedavi önerileri verdiler. Tüm teknolojiler mevcut olduğu için mükemmel sonuçlar.

  3. Lazer epilasyona yeni başlayan biri olarak çok gergindim, ancak personel ve özellikle Felicia adlı uzman beni çok rahat ve hoş hissettirdi. Sadece birkaç tedaviden sonra, öncekinden belirgin farklar görebilirsiniz. Harika hizmet! İlgilenenlere tavsiye ederim.

  4. İyi yer, iyi servis ve çok yetkin personel. Enstitüyü sadece sıcak bir şekilde tavsiye edebilirim. İlgilenen tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim. Personel bana tüm tedaviyi açıklamak için zaman ayırdı ve sorularımı kolaylıkla cevaplayabildi. Başkaları lazer epilasyon yaptırdıktan sonra ilk başta biraz korktum, ama ne kadar kolay ve acısız olduğuna şaşırdım. Ve 2. veya 3. tedaviden sonra saçlar çok daha yavaş ve daha ince uzar. Bir sonraki randevum için zar zor sabırsızlanıyorum.

  5. Harika. Doktor tamamen yetkin ve ne yaptığını tam olarak biliyor 🙂 Heyecanlandım.

Comments are closed.