Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt

4.8
(74)

Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Kaiser-Wilhelm-Straße 9, Hamburg – Germany

Telefon : 040 41913088

Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt Yol Tarifi

Wax in the City - Waxing Hamburg Neustadt

Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt Germany ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Kaiser-Wilhelm-Straße 9, Hamburg – Germany olan Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt, işletmesine 040 41913088 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.8 / 5. Toplam Oy : 74

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Wax In The City Waxing Hamburg Neustadt Yorumları

  1. Hamburg bölgesinde denediğim birkaç ağda stüdyosundan sonra, şimdi Wax in the City ile kaldım ve saçlarımı başka hiçbir yerde almayacağım. Açık ara en iyi ağda performansı. Diğer sağlayıcıların saçlarını “köşelerde ve çatlaklarda” bırakma eğiliminde olduğu yerlerde, burada çok azdan biraz daha fazlası kaldırılır. Ve burada hijyen de çok önemli. Önceden dezenfekte edilmesinin yaygın olduğunu daha önce bilmiyordum. Herkes çok arkadaş canlısı ve tamamen rahat hissediyorsun.

  2. Her şey harika, sadece tavsiye edebilirim, en iyi hizmet, gerçekten güzel ekip … her zaman SİZE geri dönün ☆ ♡ ☆

  3. Bu harika bir stüdyo. Kızlar çok, çok güzel ve çok yetenekli! Stüdyo çok tavsiye edilir.

  4. Hastalık ve personel eksikliği nedeniyle ince bir kadroya rağmen, mükemmel hizmet ve çok arkadaş canlısı!

  5. İyi çalıştı, çok arkadaş canlısı. Hijyen/korona nedeniyle 2 Euro ek ücret anlaşılmaz çünkü önceden eldiven ve dezenfeksiyon kullanılmış. Ve fiyat açısından biraz daha pahalı hale gelmiş olabilir, ancak müşteri başına 200 sent değil.

Comments are closed.