Studio Medusa

4.2
(15)

Studio Medusa adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Schiedamsedijk 3, Rotterdam – Netherlands

Telefon : 06 57693939

Studio Medusa Yol Tarifi

Studio Medusa

Studio Medusa Netherlands ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Schiedamsedijk 3, Rotterdam – Netherlands olan Studio Medusa, işletmesine 06 57693939 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Studio Medusa ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Studio Medusa yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Studio Medusa hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Studio Medusa ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Studio Medusa ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Studio Medusa için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Studio Medusa bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Studio Medusa sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.2 / 5. Toplam Oy : 15

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Studio Medusa Yorumları

  1. İki hafta önce kalıcı epilasyon için ilk seansımı burada yaptırdım ve harika bir deneyim yaşadım! Sonia sizi çok rahat hissettiriyor ve her şeyi çok iyi açıklıyor. Bir seanstan hemen sonra bir fark fark ettim, saçlarım daha yavaş ve daha ince çıkıyor ve ayrıca kayboldukları yamalar da fark ettim! Kesinlikle geri dönecek 🙂

Comments are closed.