Advanced Cosmetics By Shannen

5
(19)

Advanced Cosmetics By Shannen adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : 63 London Rd, Southampton – United Kingdom

Telefon : 07706 468350

Advanced Cosmetics By Shannen Yol Tarifi

Advanced cosmetics by Shannen

Advanced Cosmetics By Shannen United Kingdom ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi 63 London Rd, Southampton – United Kingdom olan Advanced Cosmetics By Shannen, işletmesine 07706 468350 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Advanced Cosmetics By Shannen ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Advanced Cosmetics By Shannen yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Advanced Cosmetics By Shannen hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Advanced Cosmetics By Shannen ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Advanced Cosmetics By Shannen ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Advanced Cosmetics By Shannen için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Advanced Cosmetics By Shannen bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Advanced Cosmetics By Shannen sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 5 / 5. Toplam Oy : 19

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Advanced Cosmetics By Shannen Yorumları

  1. Kaşlarıma Shannen tarafından ilk kez mikro bıçak uygulandı ve onları kesinlikle seviyorum! Çok gergindim ve onları yaptırırken beni çok rahatlattı. Onları ne kadar doğal gösterdiğinden çok etkilendim ve ne kadar uzun süre dayandıklarına şaşırdım! Çok teşekkür ederim ve kesinlikle tekrar geleceğim!

  2. Shannen kaşlarımda ve dudak kızarıklığımda harika bir iş çıkardı! Kaşlarımın şeklini düzeltti ve sarı saçlarıma en uygun rengi seçti.
    Dudak allık yapma deneyimi, tam olarak hangi rengin bana uyacağını ve iyileştiğinde neyin canlı görüneceğini bildiği anlamına geliyordu… sonuçlardan çoooook mutlu! X teşekkür ederim

  3. Shannen bana kaşlarını ombré yaptı; Onlar inanılmaz! Randevuda kendimi rahatlamış hissettim ve shannen ile sohbet etmek çok güzeldi, eğer iyiysem nasıl isteyip istemediğimi iki kez kontrol etti… ve benim için mükemmel olduğundan emin olmak için haritalandırmaya zaman ayırdı, onu gerçekten seviyorum seviyorum onlara!

Comments are closed.