Lazeo Lyon Part Dieu

4.8
(200)

Lazeo Lyon Part Dieu adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : 9 Rue Juliette Récamier, Lyon – France

Telefon : 04 28 38 36 91

Lazeo Lyon Part Dieu Yol Tarifi

Lazeo Lyon Part-Dieu

Lazeo Lyon Part Dieu France ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi 9 Rue Juliette Récamier, Lyon – France olan Lazeo Lyon Part Dieu, işletmesine 04 28 38 36 91 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Lazeo Lyon Part Dieu ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Lazeo Lyon Part Dieu yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Lazeo Lyon Part Dieu hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Lazeo Lyon Part Dieu ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Lazeo Lyon Part Dieu ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Lazeo Lyon Part Dieu için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Lazeo Lyon Part Dieu bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Lazeo Lyon Part Dieu sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.8 / 5. Toplam Oy : 200

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Lazeo Lyon Part Dieu Yorumları

  1. Centre d’épilation laser au top! Petit bonus pour la praticienne qui s’occupe de moi, shannen est très professionnel, très à l’écoute et très délicate! Toujours souriante et rassurante. Je vous la recommande les yeux fermés!
    J’en suis à ma 3 ème séance d’épilation et j’en suis ravie.

  2. Merhaba,
    Mart ayındaki 5 lazer epilasyon seansı için nakit ödedim. Ve halen bu merkezde seanslara devam etmekteyim. Şu anda bu merkez, teklif edilen 6. seansı satın alan 5 seanslık bir teklif sunuyor. Faydalanıp yararlanamayacağımı öğrenmek için merkezle iletişime geçtim ve Mart ayındaki seanslarım için zaten nakit ödeme yaptığım için bunun mümkün olmadığını söylediler. Hayal kırıklığına uğradım, özellikle seanslara onların yerinde devam ettiğim için bu tekliften faydalanmayı çok isterdim.????????

  3. Birinci sınıf kuruluş!
    Başka bir enstitüde seanslar yaptıktan sonra birkaç aydır Lazeo merkezine gidiyorum, değiştiğim için çok mutluyum. Carla, yetkin ve uzlaşmacı ama her şeyden önce çok gülümsüyor. İlk seanslardan itibaren sonuçlar çok güzel gözüm kapalı tavsiye ederim.

  4. Ekipler çok profesyonel, gereksiz yere seans eklemiyorlar ve çok anlayışlılar. Doktorlar gerektiğinde kullanılabilir, bu bence güven verici. Ağda ve bakım çok iyi denetlenir.
    Son olarak, tesisler kusursuz ve misafirperver.
    Randevularınızı önceden almaya dikkat edin, slotlar çok çabuk kayboluyor.
    Ben tavsiye ediyorum !

Comments are closed.