Lenox Hill Laser Esthetic

4.6
(49)

Lenox Hill Laser Esthetic adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : 210 E 68th St #1f, New York – USA

Telefon : (201) 960-9857

Lenox Hill Laser Esthetic Yol Tarifi

Lenox Hill Laser Esthetic

Lenox Hill Laser Esthetic USA ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi 210 E 68th St #1f, New York – USA olan Lenox Hill Laser Esthetic, işletmesine (201) 960-9857 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Lenox Hill Laser Esthetic ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Lenox Hill Laser Esthetic yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Lenox Hill Laser Esthetic hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Lenox Hill Laser Esthetic ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Lenox Hill Laser Esthetic ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Lenox Hill Laser Esthetic için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Lenox Hill Laser Esthetic bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Lenox Hill Laser Esthetic sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.6 / 5. Toplam Oy : 49

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Lenox Hill Laser Esthetic Yorumları

  1. Alvin harika. Cildimin ihtiyaçlarını gidermek için onu bulduğuma sevindim. Onunla Gizli RF, Laser Genesis, mikrodermabrazyon ve VI Peel yaptım. Rahat olduğumdan emin olmak için her zaman nasıl olduğumu soruyor. Ayrıca, iyi yaptığımdan emin olmak için prosedürden sonra takip ediyor. O kesinlikle harika. Hayal kırıklığına uğramayacaksın. Onu şiddetle tavsiye ederim.

  2. Alvina ile İlk Lazer Genesis! Cildim parlıyor ve gözeneklerim küçülüyor. Seni çok rahat hissettiriyor! Şiddetle tavsiye ederim!

  3. Bu inceleme yazmak için çok mutluyum! Sadece 1 Gizli RF Mikroiğneleme işleminden harika bir sonuç aldım. Cildim daha sıkı hissediyor, özellikle çenemin altında, mevcut dikey çizgilerden artık yok.
    Yara izlerim artık kırmızı değil ve düzleşti ve midemdeki cildim genel olarak daha sıkı hissediyor. Alvina gibi taze görünmek ve yaşıma meydan okumak için ihtiyacım olanı önerebilecek bir cilt gurusuna sahip olduğum için çok heyecanlıyım. Bir sonraki tedavilerimi kesinlikle dört gözle bekliyorum.

    Son tedavimi bitirdiğime göre sadece bir güncelleme. Cilt dokum çok güzel ve gergin hale geldi ve yara izlerim gitti.
    Bu süreçten geçerken bana her şeyi açıkladığın için sana çok minnettarım Alvina. Ne kadar umursadığını takdir ediyorum. Sadece cildimin ihtiyaçları için seni görmeyi dört gözle bekliyorum.

Comments are closed.