Laser By Monica

4.9
(80)

Laser By Monica adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : 160 Madison Ave Suite 23, New York – USA

Telefon : (646) 701-2774

Laser By Monica Yol Tarifi

Laser By Monica

Laser By Monica USA ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi 160 Madison Ave Suite 23, New York – USA olan Laser By Monica, işletmesine (646) 701-2774 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Laser By Monica ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Laser By Monica yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Laser By Monica hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Laser By Monica ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Laser By Monica ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Laser By Monica için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Laser By Monica bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Laser By Monica sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.9 / 5. Toplam Oy : 80

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Laser By Monica Yorumları

  1. Laser by Monica ile en iyi deneyimi yaşadım, lazer epilasyona ihtiyacı olan herkese gerçekten tavsiye ediyorum. Müşteriyi gerçekten önemsiyor ve her şeyi ayrıntılarıyla açıklıyor. Kendimi güvende ve güzel hissettirdi!!!

  2. Monica kesinlikle harika! Yaklaşık bir yıldır onunla lazer epilasyon yapıyorum. Çok bilgili ve tedavileri etkili. Sonuçlar kendileri için konuşur. Ayrıca kullandığı lazer melanetli ciltlerde güvenlidir. Saç büyümesinde, koyu lekelerde ve aknede ciddi bir azalma fark ettim. Tüm prosedürler sırasında rahat ve güvende olmanızı sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapar. Ayrıca sunduğu stres toplarını da seviyorum; kesinlikle yardımcı olurlar. Çevrenin kendisi çok temiz, rahatlatıcı ve güvenlidir. Onu tüm arkadaşlarıma ve aileme tavsiye ederim.

Comments are closed.