Milada Beauty Salon

4.5
(128)

Milada Beauty Salon adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : 4349 Rue Clark, Montréal – Quebec, Canada

Telefon : (514) 725-8275

Milada Beauty Salon Yol Tarifi

Milada Beauty Salon

Milada Beauty Salon Quebec, Canada ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi 4349 Rue Clark, Montréal – Quebec, Canada olan Milada Beauty Salon, işletmesine (514) 725-8275 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Milada Beauty Salon ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Milada Beauty Salon yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Milada Beauty Salon hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Milada Beauty Salon ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Milada Beauty Salon ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Milada Beauty Salon için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Milada Beauty Salon bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Milada Beauty Salon sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.5 / 5. Toplam Oy : 128

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Milada Beauty Salon Yorumları

  1. Harika bir deneyim yaşadım. Milada, ona tedaviler yapılıyormuş gibi sizinle ilgileniyor. O çok bilgilendirici ve kendi üzerindeki ürünler gerçekten işe yarıyor. Harcanan paraya değer.

  2. 10000/10 deneyim. Spa Milada, aylarca ve aylarca farklı şeyler denedikten sonra hormonal sivilcelerime yardımcı olan TEK şey, dermatoloğumdan bile daha fazla yardımcı oldular. Bazı fiyatlar yüksek uçta görünebilir, ancak başka yerlerde çalışmayan ürün ve hizmetlere sonsuz para harcıyordum. Rutinimi basitleştirmeye yardımcı oldular ve sonuçları neredeyse anında gördüm, ancak buraya geldikten bir yıl sonra uzun vadeli sonuçlar görüldü. Hayır başka hiçbir yer daha iyi değil!!! En tatlı personel

Comments are closed.